نکات مهم درباره درگاه ملی مجوزها که باید در سال 2025 به آن توجه کنید
نکات مهم درباره درگاه ملی مجوزها که باید در سال 2025 به آن توجه کنید
Blog Article
تمامی مراحل مجوز از جمله زمان صدور، مدت زمان اعتبار مجوز، هزینهها، مدارک، شرایط، مجوزهای پیش نیاز، استعلامها، معرفی مرجع صادر کننده مجوز، ثبت نام متقاضی، هدایت متقاضی به مرجع مورد نظر، پشتیبانی و پیگیری در این سامانه در زمان کوتاهی، انجام میشود. تمام اطلاعات مربوط به درخواستها و تمدید مجوزها در این درگاه کاملاً محرمانه نگهداری میشود.
پروانه مهندسی: توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان صادر میشود.
در حالی که اسکندر مومنی، وزیر کشور، در بهمن ۱۴۰۳ از آمادگی اتصال ۱۵۰۰ شهرداری به سامانه خبر داده بود، این اتصال هنوز عملیاتی نشده و در عمل، بیشتر شهرداریهای کشور خارج از این فرایند باقی ماندهاند.
شما در حال مطالعه نسخه آزمایشی وبسایت ماهنامه پیوست هستید.
هر مجوز در سامانه ملی مجوزها دارای صفحهی راهنمای اختصاصی است که شرایط، مدارک، هزینهها و زمان صدور آن را توضیح میدهد. برای یافتن مجوز مورد نظر، از نوار جستوجوی موجود در صفحهی اصلی استفاده کنید.
توجه داشته باشید که کسبوکارها به سه دستهی خانگی، صنفی و سایر کسبوکارها تقسیم میشوند. در صفحهی اصلی سامانه، میانبرهایی برای دسترسی سریع به مجوزهای خانگی و صنفی وجود get more info دارد.
شفافیت در فرآیند صدور مجوز: با استفاده از این سامانه، متقاضیان می توانند از وضعیت درخواست خود در هر مرحله از فرآیند صدور مجوز مطلع شوند.
در صورت عدم تأیید تعهد الکترونیکی، فرآیند درخواست متوقف میشود و امکان ادامه وجود نخواهد داشت.
برخی تأییدیهها مانند گواهی بهداشت خودشان نوعی مجوز محسوب میشوند و نیاز به طی مراحل جداگانه دارند.
اسکندر مومنی وزیر کشور در بهمنماه ۱۴۰۳ خبر از آمادگی زیرساختهای مورد نظر برای اتصال ۱۵۰۰ شهرداری به سامانه داده بود اما هنوز این اتصال نهایی نشده است.
مهمترین اهداف و کارکردهای درگاه ملی مجوزهای کشور عبارتند از:
اگر متقاضی با چنین تخلفاتی مواجه شود، میتواند از طریق بخش شکایات سامانه ملی مجوزها نسبت به آن اعتراض کند.
اما در مقابل، شورای عالی کارشناسان دادگستری با وجود آنکه هیچ مجوزی صادر نکرده، در صدر دستگاههای «پاسخگو» قرار گرفته است؛ نکتهای عجیب و بحثبرانگیز که شاید از سرعت در رد یا انصراف فوری درخواستها ناشی شده باشد.
در دنیای امروز، مشاغل خانگی به عنوان یکی از راهکارهای مهم برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفتهاند.